Webinar over e-Inkoop door NEN

Content

Donderdag 4 juli organiseert NEN een webinar over e-Inkoop. In dit webinar kun jij zien hoe de standaardisatie van e-Inkoop via NEN verloopt, en hoe je kunt bijdragen door deel te nemen in de NEN Normcommissie e-Procurement (e-Inkoop).

Digitalisering vereenvoudigt het inkoopproces op veel gebieden, maar hiervoor zijn standaarden noodzakelijk. Standaarden zorgen ervoor dat het systemen van meerdere organisaties of leveranciers moeiteloos berichten met elkaar kunnen uitwisselen. Om zaken te kunnen doen in Europa moeten deze standaarden Europees gedragen worden. NEN faciliteert de standaardisatie in Nederland en zorgt voor aansluiting met Europa.

Door deel te nemen aan de NEN Normcommissie e-Procurement blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen en kun je meepraten over de standaardisatie van e-Inkoop, ook op Europees niveau. Tijdens het webinar vertellen NEN, Logius en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties je meer over de standaardisatie van e-Inkoop en hoe jij kunt bijdragen.