Outdoor Office Day: een open gesprek over tech en AI

Content

Doe gratis mee aan Outdoor Office Day op donderdagmiddag 13 juni in het Haagse Bos!

Op 13 juni is het wereldwijd Outdoor Office Day. Forum Standaardisatie en Programma Open Overheid gaan samen de natuur in voor een inspirerende dag in het Haagse bos. Het evenement is gratis en voor iedereen toegankelijk. Van informatieprofessionals tot inwoners; iedereen is welkom!

Informatie:

  • Datum: 13 juni 2024
  • Tijd: 12:00 – 16:45
  • Locatie: Haagse Bos, Walther Boerweide, Den Haag

Sprekers:

Digitale afhankelijkheid ontleed - 12:15 tot 13:15

Mariëtte van Huijstee, Rathenau Instituut

Dat big tech een grote invloed op onze samenleving heeft, zullen weinigen ontkennen. Onze afhankelijkheid van big tech overstijgt het individuele niveau, en treft ook publieke domeinen als onderwijs, media en overheid. Mariëtte van Huijstee neemt ons mee in de meest recente inzichten van het Rathenau Instituut over digitale afhankelijkheid.

AI, voorbij de hype - 15:45 tot 16:45

Aaron Mirck, auteur van 'AI, voorbij de hype'

De een zegt dat AI het einde van de mensheid betekent, de ander zegt dat je straks niet meer zonder kan. Maar hoe zit het nou echt met AI? En wat is de impact van AI op de mensheid en de wereld? Kom naar de lezing van Aaron Mirck en oordeel zelf.

Deze Outdoor Office Day staat in het thema van ontmoeting en verbinding. Ontdek tijdens deze Outdoor Office Day verschillende manieren waarop jij je werk mee naar buiten kan nemen. Met een inspirerend programma, wandelworkshops, buiten werkplekken en zo veel meer is er genoeg te beleven. De bovenstaande programmaonderdelen zijn georganiseerd door Forum Standaardisatie en het rijksbrede Programma Open Overheid.

Bekijk alle activiteiten van Outdoor Office Day in Den Haag en meld je aan om deel te nemen.