Bent u eind 2021 bereikbaar via IPv6?

Content

Regel bijtijds dat uw websites en e-mailsystemen een IPv6-adres hebben naast hun huidige IPv4. Wilt u weten waarom en hoe u dat regelt? Neem op woensdag 23 of donderdag 24 juni deel aan het webinar 'Introductie Overheid IPv6 implementatie'.

Verplichting

Alle overheidsorganisaties zijn verplicht om voor het einde van 2021 te regelen dat ze bereikbaar zijn via IPv6, naast het huidige IPv4. Dat is het gevolg van een besluit van de staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat (uit april 2020). Tot eind 2021 is het IPv6 Team Overheid NL beschikbaar voor alle overheidsorganisaties die ondersteuning willen bij de overgang.

Het webinar

Wie meer wilt weten over de ins en outs kan aanschuiven bij het webinar dat het IPv6 team organiseert. U kunt aanschuiven op woensdag 23 of donderdag 24 juni. In beide gevallen duurt het webinar van 10.00 tot 11.00 uur. Na afloop bent u volledig op de hoogte van wat u te doen staat en wat IPv6 Team Overheid NL voor u kan betekenen. Ge├»nteresseerd? Schrijf u dan snel in via de webregistratie (jotform). Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Na inschrijving ontvangt u zo spoedig mogelijk de inloggegevens.

Leestip